Keurmerk Consument

Ben jij op zoek naar een Alternatieve genezer maar zie je door de bomen het bos niet meer? Hoe weet je zeker dat je terecht komt bij een behandelaar die bonafide is en kwalitatief hoogstaande zorg verleent?

Kracht van Positiviteit (Unie voor Alternatieve Geneeswijzen) fungeert als wegwijzer in de markt van alternatieve geneeswijzen. In samenwerking met onze leden reguleren wij het landschap van therapeuten. 

Zo zorgen we ervoor dat jij, als consument, vol vertrouwen de juiste keuze kunt maken voor de zorg die bij jou past. 

 

Kracht van Positiviteit Keurmerk

Om het voor jou zo transparant en makkelijk mogelijk te maken bestaat het Kracht van Positiviteit keurmerk. Aan de hand van dit keurmerk kun jij simpel, vol vertrouwen en snel een verantwoorde keuze makenAls een behandelaar het Kracht van Positiviteit keurmerk voert kun jij zeker zijn van een integer werkende therapeut.

Dit wordt bovendien periodiek gecontroleerd op belangrijke aspecten zoals het lidmaatschap van relevante beroepsverenigingen en geschillencommissies.

 

Controle en monitoring op essentiële punten

 Het Kracht van Positiviteit keurmerk wordt uitgegeven aan behandelaars die zorgvuldig worden gecontroleerd op een aantal punten die voor jou van belang zijn. Een behandelaar die het Kracht van Positiviteit keurmerk voert voldoet tenminste aan de volgende eisen:

  • De behandelaar is aangesloten bij een beroepsvereniging;
  • De behandelaar heeft een relevante opleiding gevolgd en/of beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring;
  • De behandelaar beschikt over een geldige KVK inschrijving;
  • De behandelaar heeft een vestigingsadres met eigen praktijkruimte;
  • De behandelaar is transparant over zijn tarieven en voorwaarden;
  • De behandelaar wordt jaarlijks gecontroleerd op bovenstaande punten;