Keurmerk Praktijk_oud

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”25125″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kracht van Positiviteit (Unie voor Alternatieve Geneeswijzen) fungeert als wegwijzer in de markt van alternatieve geneeswijzen. In samenwerking met onze leden reguleren wij het landschap van therapeuten. Zo zorgen we ervoor dat consumenten vol vertrouwen keuzes kunnen maken voor de zorg die bij hen past.

Dit vertrouwen wordt voor jouw klanten zichtbaar en herkenbaar middels het Kracht van Positiviteit keurmerk.

Ben jij werkzaam als therapeut met een eigen praktijk binnen een van de alternatieve geneeswijzen, en ben je lid van Kracht van Positiviteit, dan kan jij je aanmelden om dit keurmerk te mogen voeren. Zo help je mee aan het transparant maken en verbeteren van de branche. 

Daarnaast vergroot het de zichtbaarheid, betrouwbaarheid en vindbaarheid van jouw praktijk. En daarmee dan ook de mogelijkheid om meer klanten aan te trekken.

 

Voordelen keurmerk

Als drager van het Kracht van Positiviteit keurmerk profiteer je van deze voordelen:

 • Vergroot je klantenkring door het duidelijk zichtbaar maken van jouw betrouwbaarheid;
 • Een gratis promotiepakket voor in je praktijk;
 • Het keurmerk logo zichtbaar op jouw Kracht van Positiviteit bedrijfsprofiel, zodat potentiële klanten zien dat je aan alle eisen van het keurmerk voldoet;
 • Het keurmerk logo zichtbaar op jouw eigen website, zodat potentiële klanten kunnen zien dat jij aan alle eisen voldoet.

 

Voorwaarden keurmerk

Om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het Kracht van Positiviteit keurmerk te waarborgen stellen we een aantal eisen aan iedere praktijk die het keurmerk wilt voeren.

Als potentiële drager dien je aan de volgende eisen te voldoen:

 • Je bent aangesloten bij een beroepsvereniging;
 • Je bent aangesloten bij een geschillencommissie/persoon
 • Je hebt een relevante opleiding succesvol afgerond of minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in jouw vakgebied;
 • Jouw website bevat duidelijke foto’s van de praktijkruimte;
 • Op jouw website staat duidelijk aangegeven onder welk KvK nummer het bedrijf geregistreerd is en bij welke beroepsvereniging je bent aangesloten.
 • Je communiceert helder en eenduidig over jouw tarieven en algemene voorwaarden.
 • Het voldoen aan voorwaarden en eisen van het keurmerk wordt periodiek gecontroleerd. De hiervoor benodigde informatie dient op verzoek tijdig en volledig te worden aangeleverd.

De aanvraag voor het voeren van het Kracht van Positiviteit keurmerk kan ingediend worden bij het aangaan of gedurende het lidmaatschap van Kracht van Positiviteit. Aan het voeren van het Kracht van Positiviteit keurmerk zijn geen kosten verbonden.

 

Vraag het keurmerk aan

Voldoe je aan deze eisen en wil je profiteren van alle voordelen die het Kracht van Positiviteit keurmerk te bieden heeft? Via onderstaande knop kan je een eenvoudig een aanvraag bij ons indienen om het keurmerk te voeren. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de screening in gang te zetten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1536130120865{margin-top: 30px !important;}”][vc_column][lisner_button display_button=”1″ button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.Kracht van Positiviteit.nl%2Fcontact|title:Neem%20contact%20met%20ons%20op||” display_button_icon=”1″ button_icon_material=”vc-material vc-material-mail_outline” button_font=”#ffffff” button_font_hover=”#ffffff”][/vc_column][/vc_row]