Online healing cursus

Online Healing Cursus

Spirituele ontwikkeling en healing met energie voor wie meer wil van het leven

Als je jouw relaties, gezondheidstoestand, carrière of stress wilt transformeren en spiritueel wilt groeien, dan ben je hier aan het juiste adres. Ja echt, je genezingsreis begint hier! Het enige wat je moet doen, is onze Online Cursus Healing volgen voor een beter inzicht in jezelf en je leven te transformeren met meer innerlijke rust, een krachtige eigenwaarde.

1. Maak je keuze

Ben je geïnteresseerd in de online cursus Healing met de Violette Vlam? Schrijf je dan direct in of lees eerst meer in onderstaande beschrijving.

Meer over de Cursus Healing

2. Volledig online, voordelige keuze

Wij willen dat iedereen de kans krijgt om Healing te ervaren! Daarom bieden wij de cursus volledig online aan. Om die reden kunnen wij de kosten laag houden:

Cursus Healing met de Violette Vlam: €39,-

3. Schrijf je in en begin direct

Zodra je de keuze hebt gemaakt kan je je direct inschrijven. Na de inschrijving kan je meteen beginnen. Volg de stappen vervolgens in jouw tempo!

Ja, direct inschrijven!

Waarom de Online Cursus Healing volgen?

Energetische Healing is een essentieel levensmiddel. Alles begint met energie – vraag het maar aan Einstein! Wanneer je jouw energie verandert, verander je ook jouw resultaten. Onze cursus Healing heelt niet alleen jou, maar geeft je ook de tools om je kinderen, vrienden, dieren of iedereen die hulp nodig heeft te helen.

Genees je ervaringen uit het verleden

Je huidige gezondheid en geluk zijn het directe resultaat van de ervaringen uit het verleden en vorige levens die zijn opgeslagen in jouw cellen, DNA en energievelden. Net zoals ‘je bent wat je eet’, ben je ook ‘wat je in het leven hebt ervaren’.

Verwijder energieonevenwichtigheden

Het opbouwen van grote stress, trauma of misbruik zal disfuncties veroorzaken. Jouw lichaam reageert op energieonevenwichtigheden veroorzaakt door pijn, stress, angst, verdriet, vermoeidheid, gekwetstheid, lage eigenwaarde, relatieproblemen en deze lijst zou nog langer kunnen doorgaan. Dit zijn echter allemaal tekenen dat je jouw fysieke behoeften negeert, met als gevolg dat je jouw gevoelens en instincten in gevaar brengt.

Leer Healing met de Violette Vlam

Heb je moeite met slapen? Ben je gestrest en vind je het moeilijk om de ruimte te vinden om te ontspannen? Is jouw levensstijl altijd druk en zit jouw agenda overvol met taken voor het gezin en worden je eigen behoeften op een laag pitje gezet? Realiseer je je dan dat er meer is in het leven. Maar weet je niet waar je moet beginnen of met wie je moet praten?

Welke vraag je ook hebt aangevinkt met ja, wij kunnen je helpen met onze online Healing-cursus. Een cursus die je begeleidt en coacht op jouw spirituele pad en later zelfs kunt gebruiken om anderen te helpen. Met onze online cursus Healing word je ondersteund en geven we je de kracht om aan een nieuwe reis te beginnen; een reis naar binnen om je opnieuw te verbinden met jouw innerlijke stem, je oude wijsheid en je ware zelf. Hiervoor hoef je geen enkele ervaring te hebben of andere cursussen te hebben gevolgd.

Klaar om je leven te veranderen?

Lijd je aan pijn of andere lichamelijke aandoeningen die niemand kan verklaren? Heb je bepaalde problemen die gewoon niet verdwijnen, wat je ook doet? Voel je dat iets je ervan weerhoudt vooruit te gaan en dat niets van wat je tot nu toe hebt geprobeerd, werkt? Dan stellen wij je de belangrijke vraag in je leven: ben je klaar om naar de oorsprong van het probleem te gaan?

Trauma begint bij de geboorte

Vanaf het moment dat we in deze wereld geboren zijn, ervaren we trauma. Stel je jezelf een voor dat je wordt gedragen in een warm lichaam dat ons alles biedt wat we nodig hebben en dat je vervolgens in een wereld met heel veel licht en kou wordt geduwd. Je bent nu alleen, met velen die naar jou staren, jou aanraken en met je rondrennen! Geboren worden is onze eerste traumatische ervaring, maar velen van ons herinneren het zich niet omdat de geest een manier heeft om de fysieke pijn te vergeten als we jong zijn. Maar naarmate we groeien en beginnen te leren hoe we onafhankelijk en met een opgeslagen bewustzijn kunnen functioneren, worden we overspoeld met nieuwe ervaringen en hoewel de meesten van ons een normale jeugd hebben, waar de ergste die ze ervaren normale kinderhobbels en blauwe plekken zijn voor ons lichaam en emoties.

Toch is er een groot percentage van ons, zowel mannen als vrouwen, die het slachtoffer zijn geworden van om het even welk misbruik in de kindertijd en later in het leven. Het maakt niet uit of het emotioneel, fysiek of seksueel is. We zijn beschadigd en velen van ons stoppen het patroon niet, zelfs niet als volwassenen.

Onze Online Cursus Healing met de Violette Vlam omvat ongeveer hetzelfde proces van Reiki om verbinding te maken met universele energie en het menselijke energieveld. Alles is vibratie en heeft een energetische signatuur. Door verbinding te maken met de universele energie kan je jezelf of anderen helpen om de oorzaak van eventuele problemen binnen jouw energieveld te achterhalen. Of het nu gaat om lichamelijke ziekte, emotionele problemen of blokkades van welke vorm dan ook, wij leren je om de violette straal via diverse handposities te richten om te helen. Naast het e-book en de inwijding, ontvang je ook prachtige helende muziek.

Healing

De voordelen van onze online Healing-cursus

Onze energetische cursus Healing is een ware zelfontdekkingsreis en zal je helpen om:

 • Langdurige chronische gezondheids- en pijnproblemen te verlichten
 • Negativiteit, innerlijk lijden en vastzitten verhelpen
 • Jouw gevoel van eenzaamheid, depressiviteit en isolatie te verlichten
 • Verbondenheid te vinden
 • Jouw levensdoel na te leven
 • Natuurlijke, energetische en organische oplossingen aan te bieden om jezelf en jouw leven te helen
 • Gevoelens van onmacht, lage eigenwaarde, schuld, schaamte en verlies om te keren
 • Emotioneel, fysiek en seksueel misbruik te verlichten uit je kindertijd
 • Omgaan met moeilijke relaties tussen je partner, vrienden, collega’s of familie
 • Laat je echte, spirituele oplossingen zien die gebaseerd zijn op universele wetten
 • Een krachtige, natuurlijke energieherstellende carrière te starten om het leven van anderen te transformeren
 • De manipulatie-agenda van de maatschappij te verwijderen

Ervaring cursist

‘Na het starten van de cursus voelde ik meteen een helende energie en verbinding. Het stelde me zelfs in staat een probleem aan te pakken waarvan ik dacht dat het twintig jaar geleden was, maar het was eigenlijk 39 jaar geleden. Dit gebied voelt al heel wat lichter aan en kan niet wachten om te zien of er tijdens het verdere verloop nog meer verandert. Ik raad ten zeerste aan om de online cursus te bestellen als je jouw leven op een hoger niveau wilt brengen. Het heeft mijn ogen geopend voor energetische genezingsmethoden.’

Prijzen

Ben jij ook klaar om jouw eigen healing reis te beginnen? Aarzel niet en bestel nu de thuiscursus Healing met de Violette Vlam. Voor een eenmalige betaling van €39,- maakt je in jouw eigen tempo kennis met healing en het doorgeven van energie via handoplegging.

Ja, ik wil mij inschrijven!

Kracht van positiviteit

Nieuwe energie, nieuwe kansen.
Laat positiviteit je levenspad verlichten

Begin zoektocht