Online Reiki cursus 1 & 2

Online Cursus Reiki 1 & 2 “1”

Online Reiki Cursus. Thuis Reiki leren in je eigen tempo.

Reiki is een effectieve en eenvoudige manier van natuurlijke genezing en bewust ontspannen. Reiki betekent letterlijk vertaald “Universele Levensenergie”. De Reiki methode leert je hoe je deze energie kunt doorgeven met je handen, aan jezelf en ook aan anderen. Iedereen kan reiki leren beoefenen en de voordelen ervaren.

Ontdek de online cursus Reiki 1 & 2 waarin je in je eigen tempo, vanuit het comfort van je eigen huis, de fijne kneepjes leert. Dit met begeleiding van Reiki Master Bas Akkerman welke met zijn 20 jaar ervaring een gevestigde naam is in de wereld van energetische healing.

Waarom Reiki beoefenen?

  • Reiki is een oeroude alternatieve geneeswijze die uitgaat van het zelfhelende vermogen van het lichaam.
  • Met het doorgeven van energie vanuit het universum wordt dit zelfhelende vermogen gestimuleerd en kan heling of genezing optreden.
  • Het is een liefdevolle en pure manier om je gezond en gelukkig te voelen.
  • Iedereen heeft de kracht om de energie door te geven en ontvangen.

Lees verder en ontdek onze eenvoudige, handige en betaalbare manier om de online cursus Reiki 1, online cursus Reiki 2 en de cursus voor Reiki Master te volgen!

Reiki

Waarom deze cursus?

Met de cursus online Reiki leert je in je eigen online studieomgeving de geheimen van Reiki. Aan de hand van onder andere duidelijke instructies, MP3’s  en foto’s aangaande de verschillende handposities leer je stap voor stap, en in je eigen tempo, vanuit het comfort van je eigen huis.

Kun je Reiki wel leren via een online cursus?

“Het antwoord is simpel: ja!

Dit is zeker het geval wanneer je bijvoorbeeld  oververmoeid, hoog sensitief of overspannen bent Het is veel beter en fijner om Reiki thuis te leren. Er is geen afleiding van andere mensen, je hebt geen reistijd en ook geen last van de prikkels aanwezig zijn bij bijvoorbeeld een groepscursus.

Thuis leren zorgt er ook voor dat je de stof beter opneemt en oefent wanneer jij er de energie voor hebt. Daarnaast krijg je met deze cursus een solide basis en handen en staat Master Bas Akkerman tot jouw beschikking voor begeleiding en het beantwoorden van al jouw vragen.

Meld je nu aan voor de cursus!

Kracht van positiviteit

Nieuwe energie, nieuwe kansen.
Laat positiviteit je levenspad verlichten

Begin zoektocht