Over ons

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Aangenaam, wij zijn Kracht van Positiviteit, Alternatieve Geneeswijzen.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze organisatie. We vertellen graag wat meer over wie we zijn, wat ons drijft en wat we allemaal doen.

 

Over onze organisatie

Kracht van Positiviteit is actief sinds 2019. In onze eigen zoektocht naar kwalitatieve therapieën liepen we aan tegen het gebrek aan informatie en begeleiding. Dat verhoogde de drempel om de juiste zorg te benutten. We besloten dat dat anders moest.

Inmiddels werken we vanuit ons kantoor in Winterswijk dagelijks aan het verbeteren van de branche. Met hart voor de praktijkhouder én de cliënt verlagen we voor iedereen de drempel om de juiste alternatieve geneeswijzen te kunnen benutten.

Waarom doen we wat we doen?

Alternatieve geneeswijzen worden in Nederland breed geaccepteerd als vervanging van of aanvulling op de reguliere geneeskunde. Daarnaast winnen alternatieve geneeswijzen de laatste jaren sterk aan populariteit.

Kracht van Positiviteit fungeert als wegwijzer binnen deze groeimarkt. In samenwerking met professionals uit het veld reguleren wij het landschap van therapeuten. Met onze inspanningen zorgen wij ervoor dat consumenten vol vertrouwen keuzes kunnen maken binnen een transparante markt waarin de klant centraal staat.

Iedereen toegang tot kwalitatieve zorg

Kracht van Positiviteit is ontstaan vanuit de overtuiging dat consumenten op een veilige, laagdrempelige wijze toegang moeten hebben tot kwalitatieve zorg. Alternatieve geneeswijzen kunnen het antwoord zijn op een breed scala aan fysieke en mentale klachten. Door de markt te reguleren maken wij het voor consumenten eenvoudiger om de juiste zorg te benutten.

We doen het samen met de sector

Met het veld, voor het veld. Wij realiseren onze doelstellingen door nauw samen te werken met professionals uit de branche. Op die manier weten we precies wat er speelt binnen het werkveld. We combineren professionaliteit, passie en vakmanschap om onze rol zo goed mogelijk in te vullen.

Tools om onze doelstellingen te halen

Om de markt te reguleren en consumenten toegang te geven tot de juiste alternatieve zorg maken wij gebruik van een breed scala aan tools. Op ons online platform presenteren wij een zo breed mogelijk aanbod van therapeuten binnen Nederland.

Via onze kennisbank delen we extensieve informatie over de verschillende disciplines binnen de alternatieve geneeswijzen. Met ons keurmerk stimuleren en bewaken wij de kwaliteit door eisen te stellen aan de dienstverlening binnen de markt.

 

Heb je vragen of wil je met ons sparren?

Wij maken graag kennis met je. Neem contact met ons op via een van de contactmogelijkheden op onze contactpagina[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1536130120865{margin-top: 30px !important;}”][vc_column][lisner_button display_button=”1″ button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.Kracht van Positiviteit.nl%2Fcontact|title:Neem%20contact%20met%20ons%20op||” display_button_icon=”1″ button_icon_material=”vc-material vc-material-mail_outline” button_font=”#ffffff” button_font_hover=”#ffffff”][/vc_column][/vc_row]