PRAKTIJK SUPPORT 1

Heb je vragen? Kom je er niet uit met het opzetten van jouw profiel?

Wij hebben er alle belang bij dat jij jouw profiel op Kracht van Positiviteit zo snel mogelijk succesvol hebt opgezet. Daarom bieden wij volledige en onbeperkte support bij al jouw vraagstukken.

Op deze pagina heb je een overzicht van de diverse nuttige documentatie en kun je de meest gestelde vragen terug vinden.

 

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of kom je er gewoon echt niet uit?

Stuur ons een email via info@KrachtvanPositiviteit.nl

Wij zitten voor je klaar

Veelgestelde vragen

Maandelijks zoeken duizenden bezoekers via onze website naar de juiste aanbieder. Voor onze leden resulteert dit in een continue stroom van potentiële klanten. Met een lidmaatschap krijg je de volledige controle over jouw profiel en ben je online optimaal zichtbaar. Lees voor alle voordelen van een lidmaatschap deze pagina of vraag onze brochure aan via support@Kracht van Positiviteit.nl.

Je kunt het Kracht van Positiviteit keurmerk aanvragen tijdens of na het afronden van je Kracht van Positiviteit lidmaatschap.

De aanvraag kun je doen via support@Kracht van Positiviteit.nl, zodra we jouw aanvraag binnen hebben nemen we contact met je op om de screening in gang te zetten.

Voorwaarden waaraan je minimaal dient te voldoen om in aanmerking te komen zijn:

 • Je bent aangesloten bij een beroepsvereniging;
 • Je bent aangesloten bij een geschillencommissie/persoon
 • Je hebt een relevante opleiding succesvol afgerond of minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in jouw vakgebied;
 • Jouw website bevat duidelijke foto’s van de praktijkruimte;
 • Op jouw website staat duidelijk aangegeven onder welk KvK nummer het bedrijf geregistreerd is en bij welke beroepsvereniging je bent aangesloten.
 • Je communiceert helder en eenduidig over jouw tarieven en algemene voorwaarden.
 • Het voldoen aan voorwaarden en eisen van het keurmerk wordt periodiek gecontroleerd. De hiervoor benodigde informatie dient op verzoek tijdig en volledig te worden aangeleverd.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen:

 • E8,99 per maand
 • E59,- per jaar
  E179,- onbeperkt (Lifetime)

De eerste betaling vind plaats middels iDeal. Verlenging van het lidmaatschap wordt per automatische incasso voldaan. Na inschrijving kun je direct gebruikmaken van alle voordelen van het lidmaatschap.

Het lidmaatschap wordt actief zodra de betaling is ontvangen en het lidmaatschap door ons is bevestigd.

Het lidmaatschap kan worden afgesloten per maand, per jaar of per onbeperkte duur.

 • Een lidmaatschap van 1 maand: het lidmaatschap wordt telkens stilzwijgend verlengd. Opzegging van het maand lidmaatschap kent een opzegtermijn van 1 week. Dat wil zeggen dat 1 week voor verlenging het lidmaatschap opgezegd dient te zijn.
 • Een lidmaatschap van 1 jaar: het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd. Na de eerste contractperiode van 1 jaar kun je het lidmaatschap per maand opzeggen. Wij hanteren hiervoor een opzegtermijn van 1 maand.
 • Lidmaatschap Lifetime: het lidmaatschap Lifetime betekent een onbeperkte lidmaatschapsduur. Uiteraard kun je dit lidmaatschap beëindigen. Wij hanteren hiervoor een opzegtermijn van 1 maand.

De opzegging dient per e-mail via support@Kracht van Positiviteit.nl aan ons te worden doorgeven en zal door ons per ommegaande worden bevestigd.

Het lidmaatschap opzeggen is altijd mogelijk door een mail te sturen naar support@Kracht van Positiviteit.nl. Voor opzegtermijnen zie het kopje “Wat is de looptijd van een lidmaatschap” op deze FAQ pagina.

Ja, dat kan. Wij adviseren zelfs om klanten te laten zien dat je lid bent van de Kracht van Positiviteit, zodat zij direct kunnen zien dat ze te maken hebben met een betrouwbare partij. Om jouw lidmaatschap zichtbaar te maken kun je op jouw website vrij gebruik maken van ons logo.

Stuur ons een email op support@Kracht van Positiviteit.nl en geef aan waar je jouw lidmaatschap zichtbaar wil maken (zowel online als offline). Wij zorgen dan, kosteloos, voor het juiste materiaal.

Wij bieden volledige en onbeperkte support aan onze leden ten aanzien van het opzetten van hun profiel en alles wat hier verder nog bij komt kijken. Je kunt ons altijd mailen op support@Kracht van Positiviteit.nl of bellen op 085 0606329.

Wij zorgen dat je snel geholpen wordt.

Documentatie

Het is voor ons van groot belang om jou zo snel mogelijk een aantrekkelijk profiel op te kunnen laten zetten.

Het platform is gericht op gebruikersgemak, tegelijk is niet iedereen even handig met computers. Daarom hebben wij alle mogelijkheden en instellingen helder en overzichtelijk gedocumenteerd.

Zo heb jij, met behulp van de handige “stap voor stap” handleidingen, binnen 15 minuten jouw profiel goed en aantrekkelijk gevuld.

Beschikbare handleidingen:

Aanvullen en bewerken van jouw profiel V2.01

Instellen en gebruik van de kortingsbonnen module V2.02

Instellen en gebruik van de evenementen module V2.03

Instellen en gebruik van de evenementen module V2.04