Favoriet bookmark_border
remove_red_eye 518
favorite_border 0
share

Acupunctuur & Shiatsu Praktijk Nijmegen

Welkom bij Acupunctuur & Shiatsu Praktijk Nijmegen

Ben je op zoek naar een praktijk die gespecialiseerd is in Shiatsu? Deze Shiatsu praktijk is gevestigd in Nijmegen in de provincie Gelderland.

 

Wil je deze praktijk bezoeken of heb je dat al eens gedaan? Op deze pagina vind je de contactgegevens en kan je een review achterlaten over jouw bezoek aan deze Shiatsu therapeut.

 

???? Misschien handig: We hebben een gratis e-book geschreven over 5 belangrijke zaken bij het kiezen van een alternatief therapeut. Vraag via deze link het e-book aan en we sturen het direct naar je toe.

 

 

Ben jij de Shiatsu therapeut van deze praktijk?

Zorg dat je meteen beter gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar een Shiatsu praktijk in Nijmegen en omstreken. Claim dit profiel, word lid van Kracht van Positiviteit en maak gebruik van alle mogelijkheden die dit biedt. Door dit te doen maak je jouw praktijk nog aantrekkelijker en beter vindbaar voor bezoekers.

 

Ontdek hier alle voordelen van een Kracht van Positiviteit lidmaatschap en keurmerk

 

 

Overtuigd geraakt?

Klik op ‘Vul je gegevens aan’ op deze pagina en claim direct je profiel. Vragen? Mail ons gerust via support@Kracht van Positiviteit.nl of bel ons op 085 0606329

Beschikbare behandelingen

Voorzieningen

Biedt ondersteuning bij deze klachten

Review plaatsen

star star star_border star_border star_border star_border 1van5

message
cloud_upload Bladeren Maximale grootte afbeelding: 8 MB
email
person

Toon reviewskeyboard_arrow_down